Paisleydroppen nya mormorsrutan?

Blev glad över Sköna Hems blogginlägg om Paisleymönster, som jag läste imorse. Det är inne med Paisley lärde jag mig, och det blev extra roligt när jag såg Sköna Hems länk till hur man gör sig en egen liten Paisleydroppe, det är bloggaren Patti Haskins som gör det själv.  Jag länkar gärna vidare till det också. Virkar man tillräckligt många kanske det blir en halsduk eller så. Det kanske blir den nya mormorsrutan, som ju också är och har varit i ropet ett tag.

Franska Sophie Digards mormorsrutesjalar är ett finfint exempel på modernt det går att få till sig med gammal teknik. Hon gör det oerhört smakfullt och fint tycker jag. Hittade också mormorsrutepallen för ett tag sedan, fin inredningsdetalj va? Undrar hur den skulle te sig i virkade Paisleydroppar? Tjusigt säkert.

3 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *