Kolla in Remade Sweden!

Fick nys om Remade Sweden för ett tag sedan, och ser att de nu öppnat! Premiär för denna smarta, snygga och intressanta verksamhet skedde i helgen. Remade Sweden håller till i Eskilstuna, satsar på återbruk och de gör det i den läckraste förpackning. Kolla in hemsidan och döm själva. Här visas utställningar, men det går också att handla, få inspiration, gå kurser och hålla sig uppdaterad.

Öppningsutställningen verkar för övrigt oerhört intressant, här har man samlat en imponerande internationell skara; ”Tanken med den här första utställningen är att ge en introduktion till konceptet genom att presentera en bredd. Vi vill visa olika uttryck och arbetssätt och den mångfald som redan existerar inom design, konst och återanvändning. I utställningar framöver finns det sen en möjlighet att fördjupa sig inom olika områden.” – skriver Remade Sweden på sin hemsida. Kolla in den och det digra programmet. Och förstås, besök om ni har vägarna förbi, det tänker jag göra. Aah hållbar utveckling och design är hett!

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *