Premiär för Designgalleriet idag

Idag öppnar Designgalleriet! Nytt och smart koncept vill jag nog säga, helt rätt i tiden eller hur? Öppningsutställare är modeskaparen Bea Szenfeldt, som visar baddräktsmode apropå den pågående modeveckan. Fler begåvade utställare följer också – vad sägs om  namn som Lisa Bengtsson, Monica Förster, Jante Brogård Asshoff, Ulrika Mårtensson och Margot Barolo? Va? Hur intressant som helst.

Bakom galleriet, som ligger på Odengatan i Stockholm, står trendanalytikern Stefan Nilsson och pr-strategen Karin Sköldberg, som till vardags driver företaget Trendgruppen. Designgalleriet har en spännande höst framför sig, utställningarna byts två gånger i månaden, och hela spektrat av design utlovas – från industri till hantverk. Jag ropar och efterlyser förstås slöjden på programmet! Det ska bli kul att se om höstens slöjd- och hantverkssatsning, med Formex slöjdtema som utmärkt startskott, också ger avtryck i designvärlden. Att Trendgruppen vågar och vill med ett nytt galleri med ny agenda är iallfall hur coolt som helst. Jag önskar lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *