Galet kul när Sundborn goes extreme

Sundborn goes extreme

Den observante Kurbits- läsaren såg kanske att jag fick ett supertips av Inger Carina för ett par veckor sedan, apropå den förestående utställningen Sundborn goes extreme.

Jepp, på Carl Larssongården i Sundborn förstås. Jag har hållit lite koll på det hela, och nu har utställningen öppnat. Här finns såå många galet roliga, begåvade och bra människor och verk så det är lätt att konstatera att det blir ett besök i sommar, utställningen pågår till 31 augusti.

Vad sägs bara om ett axplock medverkande: Åsa Jungnelius, Zandra Ahl, Front, Fuldesign, Mattias Norström, Ylva Ekman, Peter Johansson och Barbro Westling och Åsa Westlund. Ja, jag blir alldeles svettig. Titta på Carl Larssongårdens hemsida för att läsa mer om utställningen. Och för lite bilder från vernissaget och vernissagefesten, titta på Fuldesigns blogg >>

2 comments

  1. Kul! Dit kanske vi åker. Nu har jag efter mycket bryderier fixat till den där haltande högerspalten. Puh.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *