5 favoriter: tuppar, Emmaus och skogen

Tuppsamling1. Min tupp- och kycklingsamling. Plötsligt stod den där på loppisen jag besökte i påsktid för ett par år sedan. Den långa ståtliga tupppen i trä. Efter det kom Mikael Nilssons kyckling som ett oemotståndligt brev på posten, min makes klassiska påsktupp får också vara med, liksom den plasthöna jag fick i samband med Li Edelkoorts utställning på Nordiska museet häromåret. Den går tydligen att köpa på Afro Art såg jag i en tidning.

2. Emmaus. Tillsammans för en bättre värld är Emmaus slogan, och alla tre butiker på Götgatan är dessutom perfekt för presentshopping seconhand och fair trade. Se här >>

3. Afro Art. Länge har Hornsgatans coolaste butik hetat Afro Art, hur mycket fint som helst går det att hitta där. Nu finns det ytterligare en Afro Art, på Nybrogatan. Allt i Stockholm, vilket förstås är tråkigt, men kolla hemsidan, den är fin den också.

4. Sew mama sew. Gillar du som jag att sy? Då säger jag inget mer, kolla in butiken och beställ, beställ beställ. Till dig själv, till grytlappen, gardinen, bäbisen…ja, vad har de inte på sewmamasew?

5. Skogen. Vi har det bra vi, för vi bor granne med naturen, skogen finns runt knuten och där det finns mossa och grenar till vilket påskarrangemang som helst. Klicka på bilden för bildspel!

Glad påsk!

Skogsarrangemang part 1Skogsarrangemang part 2Skogsarrangemang part 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *