Lite mer stylish tack

Krona av Sabina Hagbo, bild från www.sabina.eu.Kanske är detta att se mer som ett vårtecken än som ett påskigt ett. Sabina Hagbo är silversmed och tillverkar sina smycken för hand. Jag fick upp ögonen för henne första gången för ett par år sedan då jag höll på att gå i spinn över ett diadem som var så vackert så jag blev alldeles galen. För att vara handgjort är väl inte en tusen trettonhundra helt oskäligt, tvärtom, men det var väl inte riktigt pengar jag kunde få fram då. Men jag jobbade länge med tanken på att man borde vara lite mer vardagselegant, att vara lite mer stylish i vardagen kunde man väl ändå kosta på sig… Och ett tag såg det ut som att det var det där diademet som skulle hjälpa mig till detta läge.

Men så kom väl något annat emellan, typ behovet av linsvätska eller nåt, och så vips var den önskedrömmen över. Men nu och då tittar jag på hennes hemsida och undrar lite försiktigt var det där diademet tagit vägen. Och så beundrar jag hennes andra smycken. Den här lilla kronan är väl oerhört vacker också? Verkligen festfin, och på ett helt annat sätt än det där diademet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *