Mackapär och Triplexlampan anno 2011

Triplexlampan från 1919 i företaget Mackapärs tolkning anno 2011. Nylansering lär vara på gång. (Foto Carolina Romare)

Triplexlampan från 1919 i företaget Mackapärs tolkning anno 2011. Nylansering lär vara på gång. (Foto Carolina Romare)

Jag följer både den eminenta bloggen Mäster Henriks och gillar företaget Mackapär – döm om min glada förvåning när jag såg att de har med varandra att göra! Mackapär har återlanserat den rasande stiliga Triplexlampan från 1919, (se bilder av Mackapärs varianter här) av JP Johansson.

Företaget Mackapär, med fyra svenska lampentusiaster med olika professioner, har arbetat med  prototyper en tid men nu ser det ut som att lampan kommer i produktion. Det är iallafall vad jag kan utläsa genom lite olika inlägg.

Fotografering lär iallafall ha skett hemma hos Mäster Henrik, bilden ovan är tagen av Carolina Romare. Nå, jag ber att få återkomma i ämnet, ska bara luska lite mer först. Någon därute som vet hur det hela hänger ihop kanske?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...